Ne aflăm în perioada de trecere din sezonul de iarnă în cel de vară. În acestă perioadă avem obiceiuri pe care le repetăm an de an, schimbăm întreaga noastră garderobă pe hainele mai ușoare, schimbăm produsele de îngrijire sau cosmetice pe ceva mai ușor sau mai colorat, sau chiar căutăm o schimbare. Nu știu câte dintre voi acordă atenție și produselor de îngrijire pentru pielea corpului. Și aici vreau să menționez întregul corp, nu doar tenul și mâinele.

Este foarte bine dacă ne-am creat un obicei în fiecare dimineață și seară să avem grijă de pielea de pe mâini și față. Dar este greșit că neglijăm restul corpului, fiindcă toată pielea necesită grijă.
După o iarnă lungă, la care mai adăugăm și apa care conține clor, pielea noastră necesită multă atenție. Cu toate ne dorim o piele catifelată și fermă.
Este important să știi că toate tipurile de piele au nevoie de hidratare. Specialiștii ne recomandă să oferim pielii hidratare în fiecare seară. Dacă ți se pare că hidratarea zilnică este prea exagerată, poți opta pentru o hidratare odată la câteva zile, însă cu un produs potrivit.
Pentru sezonul de iarnă este indicat să folosim o cremă mai consistentă. Eu vă recomand o crema cu efect de tonifiere. Aceasta menține pielea bine hidratată și elastică, prevenind formarea vergeturilor și atenuîndu-le pe cele exitente. Crema tonifiantă conține extract de echinacee, coada calului, măr, sâmbure de cause și ulei de avocado. Efectul matifiant a cremei veți simți de la prima utilizare.
Pentru sezonul de vară ce urmează, specialiștii ne recomandă să folosim o cremă fluidă. Eu am ales și vă propun o cremă pe bază de ingrediente naturale – crema fruidă de corp de la Antos. Textură sa ușoară hidratează pielea datorită conținutului proteinelor de orez. Este ideală pentru aplicare zilnică în timpul verii, când pielea este expusă la soare, fie suferă din cauza aerului uscat, sau a transpirației. Crema fluidă conține mușchi de piatră, lemn dulce, tei, vitamina A și E, ulei de migdale dulci și alte ingrediente naturale. Eu deja am trecut la crema fluidă pentru îngrijirea corpului.
Unul dintre cele mai important momente în procesul de îngrijirire a pielii, este exfolierea acesteia. Eu folosesc un exfoliant din gama oferită de Antos. Granulele mici din sâmburi de caise înlătură în profunzime impuritățile și celulele moarte ale pielii. Pe lângă acțiunea exfoliantă, extractele de sunătoare, calendulă, tei și ceai verde contribuie la tonifierea pielii și catifelarea acesteia. De multe ori, în timpul dușului folosesc doar exfoliantul fără gel sau săpun.
Granulele de sâmbure de caise pe care le conține exfoliantul
 
 Crema fluidă pe bază de orez și exfoliantul – mereu la îndemână 
 

Nu uitați că sunt și de alți factori care contribuie ca pielea noastră să arate bine:

– beți suficiente lichide în timpul zilei,
– alimentați-vă sănătos,
– îndepliniți-vă somnul de frumusețe,
– fumatul influențează și asupra aspectului pielii.

Să fiți frumoase!