Dana și Violette Basoc, creatoarele brandului Raquette, întotdeauna m-au surprins cu ținutele care emană încredere, feminitate și stil.În cea de-a doua zi a fashion show-lui DIN INIMA, Casa de Modă Raquette, urmează să își prezinte colecție pentru sezonul ce urmează. Noua colecție Raquette SS15 ilustrează o aglomerație armonioasă de linii asimetrice, detalii sporty în nuanțe curate de pastel. Stilul este unul fin, dar senzual în același timp, ținutele fiind create după principiile unei eleganțe moderne ușoare.

Femeia care poartă Raquette în acest sezon este sofisticată prin simplitate, minimalismul oferindu-i o doză de coolness.
 
Noile stiluri casual – glamour ale colecției materializează în mătăsuri și stofe naturale, confortul și relaxarea în fiecare piesă vestimentară, indiferent dacă e vorba de șorturi, blazer sau o rochie maxi.
Violette Basoc
: „În acest sezon, am încercat să creem o colecție „curată”, lipsită de excese, fără să încărcăm ținutele cu imprimeuri maximaliste sau detalii supradimensionale.”

Dana Basoc: „Suntem convinși că orice oaspete a prezentării Din Inima se va regăsi cel putin într-o ținută Raquette SS15, datorită stilului effortless pe care îl ilustrează fiecare look al colecției. Asteptăm cu nerăbdare feedback-ului publicului, dar mai ales părerile clientilor noștri dragi.”Am ales câteva imagini din ținutele colecțiilor de anii trecuți, iar diseară la fashion show, fetele ne așteaptă cu outfit-uri unice!