Mai țineți minte vara lui 2016 cu pom pom mania? Tot atunci brandul autohton Lavielace a lansat prima colecție pentru domnițe cu pompoane.  
Rochia roz cu pompoane de la LVLC a fost preferata mea pentru zilele speciale de vară.

De curând, brandul a lansat colecția Winter 16/17 a liniei LVLC pentru domnițe. Potrivit echipei, în noua colecție sunt prezente siluete variate: mulate, de la mini la midi, ținute îndrăznețe și feminine, siluete A-line, siluete libere pentru acele domnițe care optează pentru confortul personal.

Idea de conectare a trecutului cu prezentul este reflectată prin aplicarea decorului manual a șiretului de lasetă combinat cu accesoriile din metal. Culorile alese în linia de iarnă a LVLC sunt ca cele din vară: calde, modeste, dar în același timp profunde: alb, sur, albastru, bej, negru clasic și preferatul meu roz.

„Indiferent de opțiunile pe care le veți face, noi, creatorii am selectat atent stofe de calitate ireproșabilă care le-am integrat în croieli realizate la cel mai înalt standard, ce corespunde tehnicilor moderne existente în industria fashion europeană”, scriu designerii LVLC și vă invită să le cunoașteți mai aproape creații.

Making off colecția de iarnă #LVLC – Winter 16/17:

Pentru mai multe detalii și fotografii despre recenta colecție LVLC vizitați pagina de facebook a brandului și chiar vizitați fetele la atelier.