Ți s-a întâmplat să vezi pe cineva cu o nuanță de ruj pe care o căutai de ceva timp și să îți fie incomod să întrebi? Ai pățit-o la fel și cu un rimel care face genele voluminoase, sau cu o nuanță de ojă care la fel le căutai anume pe ele? Și este al naibii de incomod să întrebi persoana ce produse folosește.

Seara în care Avon a lansat două linii de produse Avon True și mark. a fost potrivită pentru a întreba invitatele ce nuanță de ruj au pe buze.

V-am arătat pe facebook și instagram cât de tare a fost invitația la eveniment. Am primit câte un ruj din seriile lansate și am fost invitate să purtăm unul dintre ele la eveniment. Eu am ales să port nuanța roz pentru seara evenimentului din seria mark. și anume Plumping Plum.

Lansare Avon True și mark. a oferit invitatelor ocazia să cunoască și să încerce produsele make-up din cele două serii lansate. Eu am observat că rujurile au fost în centrul atenției, iar femeile prezente la eveniment nu au ezitat să comunice despre produse. Pe lângă rujurile hidratante de la Avon True și cele cu nuanțe aprinse de la mark., am încercat eye-line-erele, creioanele pentru ochi, pudra minerală și alte bunătăți care deja pot fi găsite în broșură.

***
Încă o surpriză a serii au fost opt portrete care au fost efectuate cu produsele de make up. Pictorița Nicoleta Vacaru a găsit o metodă interesantă de a folosi produsele de make-up pe pânză.

Eu am găsit și un ruj gigant și eram gata să îl iau acasă. Am vrut să testez pe ce perioadă ajunge această cantitate modestă de ruj.

Mai multe fotografii de la lansare găsiți pe pagina Avon, iar produsele deja pot fi găsite în broșură.

Cumpărături colorate vă doresc :-*

P.