Un nou sezon de nunți, o nouă colecție divină de rochii de mireasă. EHO by Evgheni Hudorojcov a prezentat o nouă colecție de rochii dedicată mireselor – SPOSA REBIRTH. Colecția este inundată de forme și stofe care cucerește de fiecare dată prin simplitate, eleganță și rafinament.

Rochia de prințesă, sirenă, în forma literei A sau rochiile drepte au fost urmărite cu mare atenție și curiozitate de invitați. Și de această dată, tânărul designer a ales o locație inedită pentru lansarea colecției sale – la 80 de metri sub pământ, în orașul subteran Cricova.

EHO a demonstrat încă odată că conceptul rochiei create de el este de a transmite mesaju virginității și a divinității prin rochia de mireasă.

Sunt sigură că dintre cele 18 rochii din colecția Sposa „REBIRTH” prezentate, invitatele au ochit cel puțin două care ar fi pe placul lor.

Designerul a declarat că colecția a fost numită REBIRTH fiindcă atunci când femeia îmbracă o rochie de mireasă, ea renaște și trece într-o nouă etapă a vieții sale.

Am pregătit câteva poze de la evenimentul de lansare și puțin mai multe poze din LOOKBOOK-ul colecției.

This one was my favorite
Photo credit: Eva Elena