Rujurile mat au devenit o tendință încă de acum câțiva ani, dar femeile preferă tot mai mult să le poarte azi. Mie îmi plac enorm rujurile mat fiindcă oferă un efect deosebită asupra look-ului și pot opta pentru un machiaj mult mai natural, chiar și seara.

De curând, compania AVON a lansat Perfeclty Matte, un ruj cu 15 nuanțe diferite, iar eu nu am putut sta departe de o nuanță roz 🙂

Mi-am ales cea mai vibrantă culoare din serie – VIBRANT MELON (deși pe fotografie el el pare mai pal, știți cum e jocul de lumină, în realitate, pe viu culoarea este mai aprinsă.

Iată întreaga gamă de nuanțe a rujurilor Perfectly Matte, care de altfel pot fi găsite în broșura AVON (21.01.2016-09-03.2016), la pagina 7, pentru un preț de 69 de lei.

Reguli de purtare a rujurilor mat:
– dacă ai ales să folosești în machiajul rujul mat, make-up artiștii recomandă ca întregul machiaj să fie în nuanțe mat  sau naturale,
– înainte de a aplica rujul mat, desenează conturul cu un creion de buze
pentru o evidențiere mai bună. De preferință, culoarea creionului nu
poate fi diferită de cea a rujului sau cel puțin să fie într-o nuanță
apropiată. Acesta va fii ca o baza foarte buna pentru aplicarea rujului în sine și va avea un efect mai durabil,

dacă alegi să porți un ruj mat, poți opta pentru un machiaj mai
natural, fiindcă atenția oricum va fi asupra buzelor catifelate.
Mituri false despre rujurile mat:
– nu subțiază vizual buzele
– nu usucă buzele și nu este necesar să ai grijă din oră în oră să aplici un nou strat. Vă asigur că rujurile Perfectly Matte de la AVON oferă destulă hidratare.
Și încă o lansare de la AVON ce ține de machiajul ochilor este rimelul Big&Multiplied care oferă volum genelor și efect de multiplicare pentru acele femei care au ma puține gene, decât își doresc. Rimelul va putea fi comandat în broșura 4 din data de 03.03.2016.
Vă invit să urmăriți pagina de facebook AVON pentru multe noutăți, tutoriale și culori!

P.