Dragi femei și bărbați,
Avem cu ce ne mândri! În Chișinău a avut loc cel de-al șaptelea fashion show DIN INIMA în cadrul căruia, designerii locali ne-au demonstrat încă odată că se poate de făcut fashion și în țara noastră.

În cele două zile dedicate frumosului, pe podiumul DIN INIMA au defilat ținute pe care designerii le propun pentru sezonul următor.
Am selectat câteva ținute care mi-au plăcut din cadrul primei zile de defilări. Nu am putut încărca imagini pentru toți cei 16 designeri, dar la sfârșitul postării vă dau câteva link-uri unde găsiți colecțiile întregi.
Deci, designerii își doresc ca femeile să poate ținute ușoare, vaporoase, care le vor sublinia feminitatea și se vor simți încrezute. Designerii care ne sugerează să fim flori în adevăratul sens al cuvântului sunt Goreea, Nanetty, Georgette, Tricon, Maicom, L’ame de femme, L’atiana Sandi și DiVero.
Kheops, Sekana și Julia Allert au transmis prin colecțiile lor mesajul, că femeile din țara noastră au o personalitate puternică și sunt foarte sigure pe ele. Pentru ținutele sezonului cald, acești designeri au folosit piele, plasă, elemente gotice în combinația unui minimalism incredibil de elegant.
Ținute create de Kheops
 
 
                 
 
     

Colecțiile întregi le puteți găsi aici pentru ziua I și aici pentru ziua II.