Unu mai muncitoresc a fost o ocazie prielnică pentru a petrece ziua departe de zgomotul orașului în sânul naturii, mai ales în perioada când totul deja este verde. Eu sunt adepta petrecerii zilelor de odihnă într-un mod activ. Weekend-ul trecut am fost la Orheiul Vechi cu bloggeri din România, iar primele zile a lunii mai am ales să le petrec la VATRA. Revin în acest loc ori de câte ori am ocazia, iar de data aceasta a avut loc un festival dedicat timpurilor retro.

Am fost bucuroasă să revăd mulți prieteni și locuitori ai capitalei care la fel au ales să petreacă trei zile la iarbă verde. Am văzut prieteni care au rămas cu corturile peste noapte. Ca de fiecare dată organizatorii au avut grijă să ofere spațiu pentru doritorii de a petrece nopțile sub clar de lună.

În alte cuvinte a fost superb: mașini retro, obiecte de uz personale care aveau peste 50 de ani, muzică, mâncare și mare distracție.

La VATRA sunteți bineveniți în orice weekend, dar dacă vreți să mai prindeți un eveniment frumos, accesați pagina de Facebook a complexului VATRA sau http://vatrafest.com/

Photo credit: Bubulici / Fashion Guide