Timpul festivalurilor și al evenimentelor frumoase în aer liber din Moldova a început de curând. Agenda pentru acestea este bătută în cuie și vin cu câteva recomandări ca să știți când în țară se petrece evenimente interesante!

Evenimentele care promovează cultura și tradițiile Republicii Moldova îmi sunt foarte dragi. Pentru că anume la aceste evenimente vezi și cunoști acele elemente ale culturii noastre uitate și care renasc prin intermediul oamenilor frumoși la suflet.

Iar pentru că vă sunt dragi și vouă acest timp de evenimente frumoase despre tradițiile noastre, sau încă nu ați fost la un asemenea eveniment, vă invit să verificați agenda și să vă rezervați weekendurile pentru câteva ore sau zile deosebite. Iar dacă ați scăpat unele evenimente care au avut loc iarna și primăvara, aveți șansa să le vizitați la anul.

Am și câteva motive pentru tine ca să mergi la un eveniment #BeOurGuest:

  • gastronomia locală
  • vinurile noastre renumite în toată lumea
  • plimbări în aer liber, în locuri îndrăgite sau chiar în locuri noi
  • evenimentele sunt un bun prilej să îți vezi prietenii în afara rețelelor de socializare și a muncii
  • cunoașterea obiceiuri și ale tradițiilor locale,
  • expoziții cu vânzarea lucrurilor artizanale, covoare, oale, și alte obiecte dragi de luat pentru acasă
  • timp liber departe de viața cotidiană

Următorul eveniment din seria #BeOurGuest este Festivalul de muzică clasică în aer liber – DescOPERĂ. Anul acesta va avea loc cea de-a III-a ediție, în perioada 15-17 iunie, în amfiteatrul natural de la Butuceni, care asigură o sonoritate ideală pentru orchestra simfonică și vocile soliștilor de operă. Cele trei seri de spectacole te va face să îndrăgești muzica clasică și să o savurezi într-un amfiteatru natural.

Să vă fac poftă un pic de sarmale, vin și ospitalitate moldoveanescă: