Mamei întotdeauna îi displăcea idea că îmi încărcam tenul cu tot felul de produse cosmetice. Acum, când a aflat că produsele de îngrijirea pielii pe care le folosesc, conțin numai ingrediente naturale, e mai liniștită. Plus că, produsele Antos au început să câștige loc și pe raftul ei.

În unul din weekend-urile trecute, am fost la o cuconadă în magazinul Antos. Evenimentul a fost dedicat noului aparat pentru diagnosticarea pielii cu lampa wood.

Ca orice femeie, eram curioasă ce noutate a venit în orașul nostru.
Aflați că aparatul cu lampa wood, permite să vedeți cu ce probleme se confruntă pielea feței noastre. De regulă, această procedură se face la cabinetul cosmetologul, și numai acesta știe să determine ce probleme are pielea.

Aparatul de diagnosticare, se află pe loc în salonul Antos, iar dacă vă hotărâți să mergeți la diagnosticare, veți afla imediat ce probleme ascunde tenul vostru și care produse naturale se potrivesc mai bine îngrijirii.

Mai mult ca atât, am primit sfaturi de la doctor Ecaterina Lica, care mi-a răspuns la toate întrebările referitor la universul tenului meu și îngrijirea zilnică.

După diagnosticare, am fost surprinsă să aflu că tenul meu, deși este unul normal, pe alocuri are porțiuni care necesită nutriție, iar pe altele o îngrijire mai deosebită. Doctor Lica mi-a recomandat să încerc o combinație dintre două măști naturale de la Antos, pe loc la eveniment. Am amestecat un pic de mască din argilă care are rolul de a curăța în profunzime tenul, facilitează eliminarea impurităților și a celulelor moarte din pori + un pic de masca nutritivă pentru îngrijirea tenurilor uscate și lipsit de vigoare.
Domnițele prezente la cuconadă au observat imediat ce am scos masca, ce efect de curățare și revigorare a suferit pielea feței.

Tot atunci am aflat mai multe despre produsele Antos, și am identificat încă câteva produse de care am nevoie pentru îngrijire, pe lângă cele care deja le folosesc.

Dacă doriți să participați la asemenea evenimente urmăriți pagina de Facebook a Antos Cosmetică Naturală sau www.antos.md să cunoașteți produsele. Iar cel mai bine e să intrați direct în magazinul Antos care se află pe str. Mihai Eminescu 66.

P.S: Revin cu o postare despre ce produse naturale Antos sunt cele mai potrivite tenului meu și despre ritualul de îngrijire zilnică.

Cuconada în toi 
Aparatul de diagnosticarea pielii cu lampa wood
Doctor Ecaterina Lica explică rezultatele diagnosticării 
 
Setul meu de produse pentru îngrijirea zilnică
Crema nutritivă și crema de argilă care m-au cucerit pe loc 

Produsele naturale pot fi găsite în magazinul Antos care se află pe str. Mihai Eminescu 66.
(373 22) 23-23-35, 069026886
Luni – Sâmbătă 9:00 – 18:00