Acum două săptămâni, Doina a scris un status pe facebook care mi-a reamintit că puterea comunității depinde de fiecare dintre noi. Atunci când o comunitate va începe să lucreze în folosul ei, să construiască ceva util, sănătos, va urma ca toți membrii acestei comunități vor fi bine.

Astfel, Doina mi-a reamintit despre donația pe care am făcut-o în luna dedicată luptei împotriva cancerului. Rezultatele nu au întârziat să apară de la mai multe donații, astfel datorită unei mici cumpărături, mamograful mobil a făcut primele investigații care vor ajuta femeile din raioanele de nord să își cunoască starea sănătății. Cel mai important este că aceste mamografii vor salva vieți.
Vreau să vă invit să susțineți această campanie nu doar în luna octombrie, dar și în luna decembrie, cea plină de magie.

Cumpărând un produs social în luna decembrie, poți ajuta femeile să treacă aceste examene mamografice. Acest examen medical nu poate preveni cancerul, însă poate salva viața cuiva prin diagnosticarea acestuia în timp util.

Cu siguranță din produsele sociale din imaginea de mai jos îți pică ceva util, sau poate chiar găsești ceva pentru prietenii tăi.

Pentru că vreau să putem mână la mână în acest lucru frumos, dacă vrei să ajuți, poți comanda un produs social direct de la mine.

Îmi poți scrie un mesaj pe pagina de facebook a blogului care produs roz ți-ai ales, iar în câteva zile îl voi livra către tine.

Aceste produse sociale le poți găsi și în broșura AVON din 1 decembrie.