Cât este de important pentru voi să cunoașteți anumite persoane care produc hainele pe care le purtați, mâncarea pe care o iubiți sau produsele pe care le folosiți? Eu cred în energia pe care o persoană o transmite prin acel lucru produs de el, sau cel puțin gândit de el. Noi am devenit prea grăbiți într-o eră când toți accelerează să trăiască și nu au timp să aprecieze lucrurile simple și care de fapt mișcă totul în univers. Astfel, eu am zis că ar fi bine să ne mai oprim din această goana și să cunoaștem acei oameni care fac cu multă dragostea munca lor. Iar eu am vrut neapărat să îl cunosc pe Gianluca Mech, acel om extraordinar plin de energie care se împarte cu această muncă și lucruri minunate cu noi, femeile.  

De curând, l-am cunoscut pe Gianluca Mech, italianul care crează produse minune pentru noi femeile. Mai mult ca atât, aceste produse sunt foarte populare printre vedetele de la Hollywood și care deja pot fi găsite în Chișinău. În cadrul lansării acestor produse mi s-a părut foarte tare din partea producătorului să vină în Moldova, să ne cunoască și să se împartă cu ceea ce produce familia sa deja de patru generații.  Italianul Gianluca Mech a lansat două linii a produselor de beauty și nutriționiste care au scopul să ne facă să ne simțim mai minunat, la propriu.

Unul dintre aceste produse sunt suplimente alimentare naturale sub formă de siropuri/concentrate, care sunt extrase după o modalitate diferită și anume a substanțelor din plante la diferite temperaturi. Acestea fac parte din seria de produse decontopice, altfel spus, deco înseamnă că în fiecare concentrat sunt extracte din 10 plante diferite. Mai mult ca atât, decotopia este un secret al familiei Mech, iar aceste concentate se folosesc fie în scop depurativ, fie pentru reglarea digestie, fie pentru afecțiuni renale și altele. Iar eu sunt înnebunită de produsele naturale când e vorba de sănătatea noastră.

Alte noutăți cu care a venit italianul la Chișinău sunt cosmeticele naturiste a familiei Mech. Printre acestea pot enumera cosmetica de îngrijire / antirid. Iar în Farmaciile Felicia puteți găsi următoarele produse:

  • Apa micelară
  • Crema de ochi
  • Ser lifting
  • Crema lifting
  • Crema antirid Sebomcontrol (cremă pentru ten gras)
  • Hidracrem (cremă pentru piele sensibilă)
  • Crema anti-age Gold Touch Cosmech)
  • Set de măști revitalizante Gold Touch – hidratare intensivă pe care am încercato

Gianluca vine cu o altă metodă de prelucrare a cosmeticilor sale și anume că cosmetica contine ingrediente active naturale, înglobate în lipozomi – ceea ce permite transportul de substanțe active în straturile cele mai profunde ale pielii. Practic produsele înlocuiesc proceduri de biorevitalizare din saloanele de frumusețe în cadrul cărora se folosește acid hialuronic și au un grad înalt de biostimulare. Eu am încercat această mască care și-a continuat efectul și după 15 minute după ce am scos produsul de pe față și chiar câteva zile. Și aici nu exagerez. Eu mă mândresc cu un rid pe care îl am de la 28 de ani și acesta s-a mai diminuat după câteva zile de la aplicarea măștii. Iar altceva nu am folosit decât produsele mele de îngrijire obișnuită.

 
Eu vă invit să intrați la Farmacia Felicia să vedeți mai aproape aceste produse și chiar să le încercați. Nu veți greși dacă ați alege un produs din această gamă pentru cadourile de sub brad pentru cei dragi sau chiar pentru voi.

Când le încercați vă rog să reveniți pe blogul meu pentru un feedback să ne împărtășiți cu experiența de a folosi produsele făcute cu mare drag de familia lui Gianluca Mech.

Vă doresc să aveți inspirație în fiecare zi pentru ca să cuceriți lumea!