De doi ani încoace, soarele nu mă mai place. Din cauza expunerii îndelungate la soare, pielea mea a început să ceară o îngrijire extra, ce implică și o cremă cu factor de protecție solară pe care sunt nevoită să o aplic zi de zi.

Sunt o iubitoare de a face băi de soare, de a prinde tot soarele din timpul verii. Încerc să evit maximum posibil solarele, fiindcă nu sunt sănătoase, dar să nu credeți că expunerea la soare este benefică.

În vacanțele mele și chiar în zilele de odihnă când am timp de soare, mă strădui să respect programul bronzului sănătos: de la 8-10 și de la 16-19/20.

Dar, acum două veri nu foloseam zilnic o cremă cu protecție solară nici chiar la plajă, iar soarele a început să îmi lase pete pe față, exact în locurile nepotrivite. Două veri am încercat diverse creme din comerț, dar nici una nu m-a cucerit și a dat dovadă de protecție așa cum este cea de la Antos.

Dacă vă amintiți am avut deja câteva postări despre produsele bio de la Antos, pe care le-am ales în această primăvară în urma a diverse produse pe care tot le-am încercat ultima perioadă.

În fiecare zi nu ies din casă până nu îmi aplic crema de restabilire și crema de protecție solară medie SPF 30. Chiar dacă afară este înnorat. Este foarte important să ținem cont că aplicarea unei creme cu protecția solară este cea mai eficientă modalitate de prevenire a ridurilor și a îmbătrânirii pielii, fiindcă razele utraviolete nu sunt atât de prietenoase în zilele de azi.

Eu am ales crema de protecție solară Antos, fiindcă are o protecție dublă, atât pentru razele UVA ( ce provoacă îmbătrânirea prematură a pielii), cât și pentru razele UVB (ce cauzează arsuri).

Crema conține extract de aloe vera, iar cel mai mult îmi place că crema nu devine albă sau uleioasă după aplicare. Nu lasă urme de grăsime, nu astupă porii și este foarte ușor de folosit.

Folosesc crema de la sfârșitul lunii aprilie și am uitat de pete. Acum cred că am să trec la o cremă cu factor de protecție mai mare, mai ales că soarele devine mai puternic și încep să se contureze planurile de weekend la bazin.

#frumusețeanaturală

Produsele naturale pot fi găsite în magazinul Antos care se află pe str. Mihai Eminescu 66.
(373 22) 23-23-35, 069026886
Luni – Sâmbătă 9:00 – 18:00