Ceva nou, ceva vechi, ceva împrumutat, ceva albastru… Începând de la aceste gânduri și mici detalii viitoarele mirese își conturează imaginea despre cum vor să arate marea zi de poveste.

În ziua când povestea mea a avut loc, eu am optat, la fel, pentru acesta mici tradiții, la care am mai adăugat ceva nou.

Am purtat și ceva roz. Chiar dacă acest roz era o aromă de parfum proaspăt lansat s-a conturat perfect a ceea ce s-a întâmplat la final de augustus atunci când am creat oficial o familie. Amestecul electrizant de magnolie și ambră care se combină perfect au oferit poveștii mele în aer liber o stare când timpul s-a oprit în loc și tot universul era în mijlocul viței de vie din sudul țării, acolo unde gândul că marea este mai aproape te face să o simți.

Rozul pe care l-am purtat se numește Avon Free.

Cineva ar putea spune că momentul căsătoriei ar însemna că ai pierdut o parte de libertate, că ar trebui să te concentrezi la o viață în doi, de familie.

Eu pot spune ferm că nu am renunțat sub nicio formă la libertatea mea, iar viața de familie a început cu mult mai devreme decât finalul de august. Libertatea de care spune cineva este o stare de spirit care nu se schimbă când intri la universitate, sau îți schimbi jobul, când te căsătorești sau te muți într-o altă țară. Libertatea este atunci când sufletul tău e liber și fericit cu schimbările care se petrec în jurul nostru.

Aroma pe care am ales-o în ziua mare a fost Avon Free și o găsiți în campania 13.

Vă doresc să vă detașați de orice constrângere interioară și să alegeți un curs al acțiunii așa cum vă șoptește inima!