Bagajul din ultima călătorie încă nu este total despachetat, dar am un dor nebun de a-l strânge și de a porni la drum chiar azi. Nu este un secret că am prea mult roz în garderobă. Mai mult ca atât, chiar și pentru următoarea mea escapadă mi-am pregătit ținute și accesorii în culorile preferate. Albastrul cerului și căldura soarelui se combină minunat cu o bună dispoziție în roz! Ce culori au călătoriile voastre?

Cea mai recentă aventură #liacălătoria a fost cam demult, în luna mai 😀 De atunci, tot vreau să mă pornesc în drum. Admir fotografiile din călătoriile prietenilor și nu ar dura atât de mult să îmi strâng bagajul. Întrebarea este încotro să-mi îndrept ochii? Atâtea locuri trebuie vizitate, atâte locuri ne așteaptă cu doza de energie. Care oare să fie următoarea mea destinație? Poate să descopăr Cinque Terre din Italia, să mă joc cu valurile Mării Mediterane, sau poate un mic dejun cu vedere la Turnul Eiffel? Ce locuri v-au impresionat în jumătatea de vară care a trecut?

Dacă biletul încă nu este cumpărat, bagajul este aproape gata cu o ținută cu pompoane și o geantă călătoare. Îmi voi căuta noua destinație pe ea, fiindcă are imprimată o hartă! Da, e roz și aceasta!

Vă doresc vacanțe colorate și emoții vibrante!

Outfit: LVLC by Lavielace

Bag: Avon

Photo Credit: iStawer.com